Skip to main content

Per Festes del Tura 2019 Només/Encara queden:

Articles, Notícies i Actualitat Weke

La Norantada 2019 (10 anys)

Posted in

La Norantada 2019 (10 Anys)

Dissabte 7 al Firal a les 12 de la nit

Ja fa 10 anys que la Norantada va néixer al passeig de la Muralla amb tota la motivació d'una colla d'amics i la inconsciència de tota la feina que suposava. A partir de llavors la Penya WekeWeke va passar a ser una associació cultural més de la ciutat i tenir l'honor de formar part del ric conjunt de penyes d'Olot i comarca que nodreixen les Festes del Tura dels seus millors actes. Estem orgullosos d'haver anat fent créixer la Norantada, passar per diferents places i escenaris i que la ciutat d'Olot hagi convertit en un clàssic, una nit de festes amb xíndries i nostàlgia dels 90s.

Aquest any la Norantada continua al nou escenari del Firal i amb l'actuació d'artistes internacionals. Acompanyant les sessions de DJ Kram, ens visitarà DJ Lhasa, productor de hits com Giulia o Mysterious Times amb un dj set del millor Dance dels 90s. També gaudirem de l’actuació en directe de Sensity World interpretant un dels temes que van fer vibrar més pistes als 90, Get It Up!

També volem desitjar moltíssima sort al “Faràndula Ràcing Team” que organitzaran aquest any la 29a edició del Ball de l'Hora, mantenint viva una festa històrica de les Festes del Tura i incorporant sang nova a les penyes organitzadores d'actes de festes.

Bones festes a tots!

Escolta i Descarrega't el Ball de l'Hora XXVIII

Posted in

Escolta i descarrega't el Ball de l'Hora 2018 mesclat per DJ Kram.

Licencia de Creative Commons Ball de l'Hora 2018 - DJ Kram is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Spain License. Aquesta sessió no es pot utilitzar per usos comercials ni per cap tipus de difusió pública. No es permet l'us comercial de les obres originals ni les possibles obres derivades, la distribució de les quals s'ha de fer amb la mateixa llicencia que regula l'obra original.

La Norantada! 10 edicions volant junts!

Posted in

Vine a celbrar les 10 Edicions de la Norantada!

Entra i descobreix l'historia de la Norantada i el que t'oferirà aqueste edició tant especial!

Ball de l'Hora XXVIII - Participa a la Formula BdH!

Posted in

Participa a la Fórmula BdH :)

Afegeix i Vota els temes del curs 2017/2018 que més t'agradin i vulguis que sonin a l'hora més intensa de les Festes del Tura!

⬅️Com funciona?

1️⃣ Escriu el nom de la cançó o a la casella "Add Tracks" i escull la teva preferida prement el més➕
2️⃣ i/o vota de les ja escollides prement el cor ❤️

Recorda Dia i Hora!

El Ball de l’hora XXVIII serà Diumenge 9, a les 23h al carrer Baix del Tura. La vint-i-vuitena edició del Ball de l’Hora consolida l’horari de l’any passat a les 23h per donar el tret de sortida a la Turinada i per seguir sumant públic molt divers a aquesta festa tan intensa.

L'últim BdH WekeWeke ;)

Després de 8 anys de fer tremolar el carrer del Tura la Penya WekeWeke passa el relleu del BdH. Aquesta serà l'última edició organitzada pels Wekes que comptarà amb la col·laboració dels “Faràndula Ràcing Team” qui en un futur seguirà mantenint viva la Fórmula BdH. Participa i vine a vibrar amb nosaltres en una edició especial de comiat.

Presentació del Cartell i Actes WekeWeke de les Festes del Tura 2018

Posted in

Com cada any 15 dies abans de festes tenim el goig de presentar-vos el cartell de la Norantada i els actes que organitzarem aquestes Festes del Tura 2018.

El Ball de l’hora XXVIII

Diumenge 9, a les 23h al carrer Baix del Tura

La vint-i-vuitena edició del Ball de l’Hora consolida l’horari de l’any passat a les 23h per donar el tret de sortida a la Turinada i per seguir sumant públic molt divers a aquesta festa tan intensa. Aquesta serà l'última edició organitzada per la Penya Weke Weke que comptarà amb la col·laboració dels “Faràndula Ràcing Team” qui en un futur seguirà mantenint viva la Fórmula BdH per fer tremolar el carrer del Tura amb els èxits de l'any d'aquí i d'arreu i alguna sorpresa més.

10a Edició de la Norantada!

Dissabte 8 al Firal a les 23:30h

Aquest any la Norantada arriba a la seva 10a edició i la Penya Weke Weke ho vol celebrar amb una edició especial. Acompanyant les sessions de DJ Kram, la Penya WekeWeke proposa un cartell amb 2 actuacions internacionals. Directe des d’Itàlia ens visitaran els djs i productors d’Italodance Marvin and Andrea Prezioso, com també gaudirem de l’actuació de la cantant dance catalano-britànica Marian Dacal.

El Cartell és obra de Patricia Santos, artista i alumne de l’Escola d’Art d’Olot que ha col·laborat amb la penya per crear el cartell d'aquesta edició especial!

Seguint la tradició, la Norantada anirà acompanyada de les seves Xíndries perquè tothom que ho desitgi pugui calmar la set de festes amb els millors còctels d’aquesta fruita.

Contingut sindicat